Mor og datter er kreative

3 idéer til hvordan du kan bruge udsagnsord i dine DIY projekter

Hvis du er typen, der elsker at lave ting og sager med dine bare næver, så er du ikke den eneste.

Der er bare noget helt særligt over at forme noget og lave et såkaldt DIY projekt, hvor man virkelig får muligheder for at udvikle sine evner, når det kommer til det praktiske.

Dog er en af ulemperne, at man hurtigt kan komme til at glemme noget af det faglige, og det er lidt af en skam. Faktisk er det muligt at blande de to ting sammen, og det er noget, du kan læse mere om her, hvor du får tre idéer til, hvordan du kan blande udsagnsord ind i dine projekter.

Bliv mere kreativ

Når man skal gå i gang med et projekt, kan det godt nogle gange være ret så svært at komme i gang med at finde ud af, hvad man helt præcist skal lave.

Og hvad der kunne være sjovt at lave. For at sætte gang i de kreative processer, kan udsagnsord være en god hjælp, og det er ofte noget, man kommer til at benytte sig af ubevidst.

Selvom det er ubevidst, er det stadig en god måde at komme i gang med de sjove DIY projekter. Udsagnsord fører nemlig handling med sig, og det er en god måde at komme i gang på.

Lav en lille hilsen på dit projekt

En anden måde, hvorpå du kan benytte dig af udsagnsord i dine projekter, er, hvis du vælger at lave en lille hilsen på dit projekt.

Hvis du har udarbejdet noget med dine bare næver, som du er stolt af, kan det være sjovt at sætte en lille hilsen på, hvor der gerne kunne indeholde et udsagnsord for at få lidt mere liv i dit færdige projekt.

Det kræver, at man er lidt kreativ, men hvis man først finder de rette ord at smide på sit arbejde, er det det hele værd.

Med udsagnsord bliver processen mere interessant

Når du laver noget – som for eksempel et DIY projekt – bruger du automatisk udsagnsord. Det er derfor vigtigt at tænke over, hvilke udsagnsord der er i spil, og hvorfor det lige netop er dem, der benyttes.

Udsagnsord er til de kreative sjæle, og når man arbejder kreativt, kan man hurtigt blive mindet om, hvor meget de såkaldte udsagnsord faktisk fylder i vores tilværelse, og det er nok sundt.

Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!